Ανεπίσημα αποτελέσματα εκλογών εκπροσώπων εργαζομένων για το υπηρεσιακό συμβούλιο ΟΑΕΔ


 Εγγεγραμένοι 2763. Ψήφισαν 1507. Με αλληλογραφία 1141. Αυτοπρόσωπα. 366. Η δακε 653. Η ανεξάρτητη ενωτική κίνηση υπαλλήλων ΟΑΕΔ  υποστηριζόμενοι από τους συλλόγους εστιας και κατοικίας 403. Οι ανεξάρτητοι υποστηριζόμενοι από την Ομοσπονδια Οαεδ 330. Το κκε 55 κ ο ανεξάρτητος Καραμπέρης 44. Πηραμε εμεις μια εδρα κ η δακε. Σταυροι. Αργυροπουλου Αγ. 252. Βιτζηλαιου Μ.194. Ζωης 74 .Τεμεκενιδου Μ. 64 Καιλα 61

Μεγάλο μπράβο κ ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους για την συμπαράσταση . Μια έδρα η Δακε κ μια έδρα εμείς..παρότι είμαστε 300 υπαλληλοι λιγότεροι απο το 2012 .παρόλο που σύσσωμη η Ομοσπονδία Οαεδ υποστήριξε τους τρίτους σε ψήφους.εμεις εκλεχθήκαμε..Συγχαρητήρια λοιπόν και στις κυρίες/ο του ψηφοδελτίου. Αποδείξαμε για άλλη μια φορά τη δύναμη μας.

Το επόμενο στοίχημα είναι την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου για την εκλογή μας στο Δ.Σ του ΟΑΕΔ. 

Share this article

ΠΑΝ.ΣΥ.Π.Ο.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΑΕΔ - τ.ΟΕΕ - τ.ΟΕΚ ιδρύθηκε το 2014 μετά από σχεδόν ομόφωνες αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων των Πανελληνίων Συλλόγων Υπαλλήλων των Οργανισμών Εργατικής Εστίας & Κατοικίας.


Πρώτη προτεραιότητα είναι η επανίδρυση των δύο καταργημένων οργανισμών του ΟΕΚ & ΟΕΕ σε έναν ενιαίο Οργανισμό, η επανεκκίνηση των προγραμμάτων στέγασης του ΟΕΚ και μετεργασιακής μέριμνας του ΟΕΕ.