Εστάλη στο Υπουργείο Εργασίας το νέο Οργανόγραμμα ΟΑΕΔ - Η Εγκύκλιος του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης με τις προθεσμίες

Υπεγράφη από την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, η υπ’ αριθμ. ΔΟΜ/Φ.20/οικ.33324/29-12-2016 Εγκύκλιος με θέμα «Επαναξιολόγηση των δομών των οργανικών μονάδων των Υπουργείων».

Με την Εγκύκλιο καλούνται τα Υπουργεία και τα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου (ΝΠΔΔ) να αποστείλουν μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2017 τα σχέδια των Προεδρικών Διαταγμάτων, αναφορικά με τους νέους Οργανισμούς τους, και τις εκθέσεις αξιολόγησης, όπως σχετικά προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 54 του Ν.4178/2013.

Επισημαίνεται, σύμφωνα με το υπουργείο, ότι η ανασυγκρότηση των κρατικών δομών διοίκησης θα συμβάλει καταλυτικά στην αποτελεσματικότερη λειτουργία του Κυβερνητικού Έργου, ενώ παράλληλα αποτελεί και απαραίτητη προϋπόθεση για την εφαρμογή του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας που θεσμοθετήθηκε με τον νόμο 4440/2016.

Όσον αφορά τον ΟΑΕΔ οι πληροφορίες του Συλλόγου μας είναι ότι   το νέο Οργανόγραμμα του ΟΑΕΔ έχει  ήδη κατατεθεί στο αρμόδιο Υπουργείο, από τα τέλη Δεκεμβρίου και  βρίσκεται στα χέρια του Γενικού Γραμματέα  του Υπουργείου Εργασίας Αν. Νεφελούδη. Θα ακολουθήσει η έγκριση και η  υπογραφή και κατόπιν  θα σταλεί στο Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Ολόκληρη η εγκύκλιος στα επισυναπτόμενα αρχεία

Share this article

Συνημμένα αρχεία:

ΠΑΝ.ΣΥ.Π.Ο.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΑΕΔ - τ.ΟΕΕ - τ.ΟΕΚ ιδρύθηκε το 2014 μετά από σχεδόν ομόφωνες αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων των Πανελληνίων Συλλόγων Υπαλλήλων των Οργανισμών Εργατικής Εστίας & Κατοικίας.


Πρώτη προτεραιότητα είναι η επανίδρυση των δύο καταργημένων οργανισμών του ΟΕΚ & ΟΕΕ σε έναν ενιαίο Οργανισμό, η επανεκκίνηση των προγραμμάτων στέγασης του ΟΕΚ και μετεργασιακής μέριμνας του ΟΕΕ.