Κοινωνικός Τουρισμός ΟΑΕΔ για τη Λέσβο - εξαιρείται από όλους τους περιορισμούς

Εξαιρείται κάθε περιορισμού για το τρέχον πρόγραμμα του Κοινωνικού Τουρισμού ΟΑΕΔ εξαιτίας των σεισμών.

Συγκεκριμένα με τροποποίηση που ανακοινώθηκε στις 30 Ιουλίου ο ΟΑΕΔ εξαιρεί από όλους τους περιορισμούς το νησί της Λέσβου με αποτέλεσμα αν κάποιος κοινωνικός τουρίστας ο οποίος διαμένει στη Λέσβο μόνιμα,  επιθυμεί να κάνει διακοπές στη Λέσβο,  δεν θα αποκλείεται.

Επισημαίνεται ότι στις περιπτώσεις που προβλέπεται ιδιωτική συμμετοχή ( όταν π.χ έχει γίνει κράτηση για δίκλινο και επιταγή κοινωνικού τουρισμού κατέχει μόνο ο ένας) κατά τον καθορισμό αυτής οι πάροχοι θα πρέπει να λάβουν υπόψη τον κοινωνικό χαρακτήρα του προγράμματος. Συνεπώς, θα πρέπει να μεριμνήσουν, ώστε να είναι αισθητά μειωμένη η τιμή που προκύπτει από το άθροισμα επιδότησης και ιδιωτικής συμμετοχής σε σχέση με την τιμή της ελεύθερης αγοράς.

Η τροποποίηση της πρόσκλησης εδώ

Share this article

ΠΑΝ.ΣΥ.Π.Ο.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΑΕΔ - τ.ΟΕΕ - τ.ΟΕΚ ιδρύθηκε το 2014 μετά από σχεδόν ομόφωνες αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων των Πανελληνίων Συλλόγων Υπαλλήλων των Οργανισμών Εργατικής Εστίας & Κατοικίας.


Πρώτη προτεραιότητα είναι η επανίδρυση των δύο καταργημένων οργανισμών του ΟΕΚ & ΟΕΕ σε έναν ενιαίο Οργανισμό, η επανεκκίνηση των προγραμμάτων στέγασης του ΟΕΚ και μετεργασιακής μέριμνας του ΟΕΕ.