Εφορευτική Επιτροπή για τις εκλογές νέου Δ.Σ Συλλόγου, Ελεγκτική Επιτροπή και εκπροσώπους στην Ομοσπονδία ΠΟΠΟΚΠ

Αριθμ.Πρωτ. 02

27/01/2018

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 

Στις 27/01/2018 συνεδρίασε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, η οποία εκλέχτηκε από την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που διεξήχθη την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018 και ομόφωνα αποφάσισε τη διενέργεια των εκλογικών διαδικασιών, για την ανάδειξη νέων Οργάνων του Συλλόγου, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του ισχύοντος Καταστατικού και την απόφαση της προαναφερόμενης Συνέλευσης. Προς τούτο έχει προβεί στην Προκήρυξη των Εκλογών για την ανάδειξη των Οργάνων Διοίκησης του Συλλόγου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου με την με αριθμ. 217 ανακοίνωση στις 12 Ιανουαρίου 2018.

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή καλεί τους συναδέλφους που ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αιτήσεις υποψηφιότητας για την εκλογή στα Κεντρικά Όργανα του Συλλόγου για νέο Διοικητικό Συμβούλιο ( Δ.Σ ), Ελεγκτική Επιτροπή καθώς και εκπροσώπους στην Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής (ΠΟΠΟΚΠ), όπως καταθέσουν σχετική αίτηση, απευθυνόμενη στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, στα Γραφεία του Συλλόγου μας, Σολωμού 60 & Πατησίων, 5ος όροφος, από σήμερα 27/01/2018 έως και την Τρίτη 6/2/2018, όλες τις εργάσιμες ημέρες , και ώρες 09:30π.μ – 14:00 μ.μ.

Η υποβολή των αιτήσεων υποψηφιότητας δύναται να είναι με αυτοπρόσωπη παρουσία και την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή του Βιβλιαρίου Ασθενείας , αλλά και με την αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στους κάτωθι λογαριασμούς ηλεκτρονικής αλληλογραφίας

1. Τσορανίδου Ειρήνη , email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2. Καπετανάκη Πλουσία, email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αιτήσεις που δεν θα έχουν παραληφθεί έως και τις 6/2/2018 και ώρα 14:00 δεν θα γίνουν αποδεκτές.

Με νεότερη ανακοίνωση η Κ.Εφ. επιτροπή θα ενημερώσει για τα λοιπά ζητήματα της όλης Εκλογικής Διαδικασίας.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ

ΤΣΟΡΑΝΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΠΛΟΥΣΙΑ, ΤΣΙΣΜΑΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Share this article

ΠΑΝ.ΣΥ.Π.Ο.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΑΕΔ - τ.ΟΕΕ - τ.ΟΕΚ ιδρύθηκε το 2014 μετά από σχεδόν ομόφωνες αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων των Πανελληνίων Συλλόγων Υπαλλήλων των Οργανισμών Εργατικής Εστίας & Κατοικίας.


Πρώτη προτεραιότητα είναι η επανίδρυση των δύο καταργημένων οργανισμών του ΟΕΚ & ΟΕΕ σε έναν ενιαίο Οργανισμό, η επανεκκίνηση των προγραμμάτων στέγασης του ΟΕΚ και μετεργασιακής μέριμνας του ΟΕΕ.