Χειρόγραφος υπολογισμός των δώρων Χριστουγέννων Δ.ΥΠ.Α. - Το Δώρο Χριστουγέννων 2023 της Διοίκησης προς τους εργαζόμενους

 

 

Με Δελτίο Τύπου την 15η Φεβρουαρίου 2023 η Δ.ΥΠ.Α. ανακοίνωσε ότι ενεργοποιήθηκε η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων ανέργων για όσους κατά τη διάρκεια της επιδότησης ανεργίας εργάζονται σε μισθωτή εργασία πλήρους απασχόλησης έτσι ώστε να συνεχίσουν να επιδοτούνται με το ήμιση του επιδόματος.

Πριν λίγες ημέρες, την 30η Νοεμβρίου 2023 με Δελτίο Τύπου η Δ.ΥΠ.Α. ενημέρωσε ότι θα ξεκινήσει η προπληρωμή των επιδομάτων ανεργίας και των Δώρων Χριστουγέννων από τις 4 Δεκεμβρίου 2023.

Ενώ όλοι οι υπάλληλοι περιμέναμε να προχωρήσουν οι πληρωμές των Δώρων Χριστουγέννων αυτόματα από το ΟΠΣ, δυστυχώς ενημερωθήκαμε την τελευταία στιγμή, την 1η Δεκεμβρίου 2023 με εγκύκλιο της αρμόδιας Διεύθυνσης, ότι ο υπολογισμός και η καταβολή του δώρου Χριστουγέννων εργασίας θα πρέπει να διεκπεραιωθεί χειρόγραφα διότι δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν την μηχανογραφική υλοποίηση.

Αναρωτιόμαστε τί δεν πήγε πάλι καλά !!

 

  • Μήπως φταίει ο προγραμματισμός ορισμένων υπευθύνων;
  • Μήπως φταίει η εταιρεία που δεν παρέδωσε εντός των χρονοδιαγραμμάτων;
  • Μήπως φταίει ο ελλειπής συντονισμός;

 

Για άλλη μια φορά όπως φαίνεται το μάρμαρο θα το πληρώσουν οι εργαζόμενοι.

Είναι βλέπετε το Δώρο Χριστουγέννων 2023 της Διοίκησης προς τους εργαζόμενους !!

 

Χειρόγραφη διαδικασία συνεχίζει να εφαρμόζεται και στο δώρο Χριστουγέννων για την Ειδική παροχή προστασίας της Μητρότητας όταν μεταβιβάζεται από την μητέρα στον πατέρα και για το επίδομα γονικής άδειας παρότι έχουμε αναδείξει το πρόβλημα !!

 

Ενώ βομβαρδιζόμαστε καθημερινά με Δελτία Τύπου για τη μετεξέλιξη της ΔΥΠΑ σε μια σύγχρονη υπηρεσία και συνεχώς υπογράφονται μνημόνια συνεργασίας με μεγάλες εταιρείες πληροφορικής όπως η Amazo,n την ίδια στιγμή, καλούμαστε να υπολογίσουμε χειρόγραφα, δώρα Χριστουγέννων !!

 

Για τέτοια αλφαδιά μιλάμε

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΛΙΒΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ         ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Share this article

ΠΑΝ.ΣΥ.Π.Ο.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΑΕΔ - τ.ΟΕΕ - τ.ΟΕΚ ιδρύθηκε το 2014 μετά από σχεδόν ομόφωνες αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων των Πανελληνίων Συλλόγων Υπαλλήλων των Οργανισμών Εργατικής Εστίας & Κατοικίας.


Πρώτη προτεραιότητα είναι η επανίδρυση των δύο καταργημένων οργανισμών του ΟΕΚ & ΟΕΕ σε έναν ενιαίο Οργανισμό, η επανεκκίνηση των προγραμμάτων στέγασης του ΟΕΚ και μετεργασιακής μέριμνας του ΟΕΕ.