Ζάκυνθος: Τη στελέχωση του ΟΑΕΔ ζητά το σωματείο ξενοδοχοϋπαλλήλων

Υπόμνημα προς την κεντρική διοίκηση του ΟΑΕΔ για τη στελέχωση με το απαιτούμενο προσωπικό του υποκαταστήματος του οργανισμού στη Ζάκυνθο, απέστειλε το τοπικό σωματείο ξενοδοχοϋπαλλήλων, τονίζοντας ότι οι υπάλληλοι με μόνιμη σχέση εργασίας στο νησί δεν επαρκούν, ενώ από τον Δεκέμβριο μια θέση μένει κενή λόγω συνταξιοδότησης υπαλλήλου, χωρίς να υπάρχει πρόβλεψη για συμπλήρωση.

«Αυτή τη στιγμή λόγω φόρτου εργασίας η υπηρεσία «δανείζεται» εργαζόμενους από άλλα υποκαταστήματα άλλων περιοχών για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις ανάγκες που έχουν προκύψει», αναφέρει το σωματείο, ζητώντας, να ενημερωθεί για το πόσες μόνιμες θέσεις πρέπει να υπάρχουν στη Ζάκυνθο και αν υπάρχει από πλευράς οργανισμού η μέριμνα για πλήρωση αυτών των θέσεων.

«Ιδιαίτερα αυτό το χρονικό διάστημα, που το μεγαλύτερο μέρος των εργαζομένων απευθύνεται στον ΟΑΕΔ για εγγραφή στα μητρώα ανέργων, λόγω λήξης της τουριστικής σαιζόν είναι σχεδόν αδύνατον με την υπάρχουσα κατάσταση να εξυπηρετηθούν οι εργαζόμενοι με αποτέλεσμα να δημιουργείται το αδιαχώρητο στην υπηρεσία αλλά και να μην προχωράει η διαδικασία άμεσα», προσθέτει το σωματείο.

Share this article

ΠΑΝ.ΣΥ.Π.Ο.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΑΕΔ - τ.ΟΕΕ - τ.ΟΕΚ ιδρύθηκε το 2014 μετά από σχεδόν ομόφωνες αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων των Πανελληνίων Συλλόγων Υπαλλήλων των Οργανισμών Εργατικής Εστίας & Κατοικίας.


Πρώτη προτεραιότητα είναι η επανίδρυση των δύο καταργημένων οργανισμών του ΟΕΚ & ΟΕΕ σε έναν ενιαίο Οργανισμό, η επανεκκίνηση των προγραμμάτων στέγασης του ΟΕΚ και μετεργασιακής μέριμνας του ΟΕΕ.