24 ώρες ήταν υπεραρκετές - καλύφθηκαν 3000 θέσεις

Μέσα σε μόλις 24 ώρες υπερκαλύφθηκαν και οι 3.000 θέσεις του προγράμματος του ΟΑΕΔ, για ανέργους ηλικίας 25-29 ετών, λόγω τεράστιας εκδήλωσης ενδιαφέροντες από τους εργοδότες. Έτσι, το πρόγραμμα έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Το πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας αφορά ανέργους ηλικίας 25-29 ετών αποφοίτους δευτεροβάθμιας (Γενικού Λυκείου, Επαγγελματικού Λυκείου, ΕΠΑΣ) και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ, ΤΕΙ), που παραμένουν

 

εκτός αγοράς εργασίας, εκπαίδευσης ή κατάρτισης.\Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΑΕΔ

Ο Οργανισμός ανακοίνωσε την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Ωστόσο, ανοικτό παραμένει ακόμη το πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας, συμβάσεων τετράμηνης διάρκειας, για 10.000 νέους ηλικίας 18-24 ετών.

Οι εργοδότες που θέλουν να ενταχθούν στο πρόγραμμα, θα πρέπει να διαθέτουν κωδικούς πρόσβασης στο Πληροφοριακό Σύστημα του ΟΑΕΔ, και μέσω αυτών θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντός τους στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ .

Οι επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν κλειδάριθμο, δηλαδή δεν είναι εγγεγραμμένοι χρήστες στο Πληροφοριακό Σύστημα (portal) του ΟΑΕΔ και δεν διαθέτουν κωδικούς πρόσβασης σε αυτό (Ονομασία Χρήστη και Συνθηματικό), οφείλουν να επισκεφτούν την Υπηρεσία του ΟΑΕΔ ΚΠΑ2, όπου ανήκουν, προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά (πρόσφατο καταστατικό ή βεβαίωση έναρξης επιτηδεύματος, ΑΦΜ) και να τον προμηθευτούν, ώστε να μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Το site του ΟΑΕΔ αναφέρει σε ανακοίνωση

 

 

Λόγω μεγάλης εκδήλωσης ενδιαφέροντος από εργοδότες, υπερκαλύφθηκαν μέσα στο πρώτο 24ωρο από την έναρξη της ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων, οι 3.000 θέσεις του προγράμματος Απόκτησης Εργασιακής Εμπειρίας για νέους 25-29 ετών, αποφοίτους δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Ανοιχτό παραμένει το αντίστοιχο πρόγραμμα, για 10.000 νέους ηλικίας 18-24 ετών, που παραμένουν εκτός αγοράς εργασίας, εκπαίδευσης ή κατάρτισης, διάρκειας τεσσάρων μηνών.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το Δελτίο Τύπου

Share this article

ΠΑΝ.ΣΥ.Π.Ο.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΑΕΔ - τ.ΟΕΕ - τ.ΟΕΚ ιδρύθηκε το 2014 μετά από σχεδόν ομόφωνες αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων των Πανελληνίων Συλλόγων Υπαλλήλων των Οργανισμών Εργατικής Εστίας & Κατοικίας.


Πρώτη προτεραιότητα είναι η επανίδρυση των δύο καταργημένων οργανισμών του ΟΕΚ & ΟΕΕ σε έναν ενιαίο Οργανισμό, η επανεκκίνηση των προγραμμάτων στέγασης του ΟΕΚ και μετεργασιακής μέριμνας του ΟΕΕ.