Ανοιξιάτικη εκδήλωση στον ΒΝΣ Μοσχάτου

Την Τετάρτη 10 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στον Βρεφονηπιακό σταθμό του ΟΑΕΔ Μοσχάτου ανοιξιάτικη εκδήλωση, με τη συμμετοχή παιδιών και γονέων. Στην εκδήλωση οι συμμετέχοντες έλαβαν μέρος σε εικαστικά εργαστήρια που οργάνωσε το προσωπικό του ΒΝΣ και έφτιαξαν λουλούδια, πουλιά και ανοιξιάτικα στεφάνια.

Στο δεύτερο μέρος της γιορτής οι επισκέπτες παρακολούθησαν συναυλία, με την Αναστασία Χατζηπαύλου (μουσικολόγο -εκπαιδευτικό), μητέρα μαθητή του σχολείου, και τον μουσικολόγο Αλέξανδρο Μπιάγκη στο τραγούδι και τη μουσική, οι οποίοι εθελοντικά προσφέρθηκαν να οργανώσουν και να πραγματοποιήσουν αυτή την όμορφη γιορτή. Μικροί και μεγάλοι τραγούδησαν, χόρεψαν, έπαιξαν μουσικά όργανα και στόλισαν με τις δημιουργίες τους το «Δέντρο της Άνοιξης»!

 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Διευθύντρια Αρχικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης κ. Νατάσα Σακκά, η Γραμματέας του Πανελλήνιου  Συλλόγου Υπαλλήλων ΟΑΕΔ- τ.ΟΕΕ-τ.ΟΕΚ,  Αγγελική Αργυροπούλου και συνάδελφοι από ΒΝΣ του ΟΑΕΔ. Στο χώρο της εκδήλωσης συγκεντρώθηκαν είδη πρώτης ανάγκης για την στήριξη ευπαθών οικογενειών.

Share this article

ΠΑΝ.ΣΥ.Π.Ο.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΑΕΔ - τ.ΟΕΕ - τ.ΟΕΚ ιδρύθηκε το 2014 μετά από σχεδόν ομόφωνες αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων των Πανελληνίων Συλλόγων Υπαλλήλων των Οργανισμών Εργατικής Εστίας & Κατοικίας.


Πρώτη προτεραιότητα είναι η επανίδρυση των δύο καταργημένων οργανισμών του ΟΕΚ & ΟΕΕ σε έναν ενιαίο Οργανισμό, η επανεκκίνηση των προγραμμάτων στέγασης του ΟΕΚ και μετεργασιακής μέριμνας του ΟΕΕ.