Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κανονισμός σχέσεων οικισμών ΟΕΚ - ΟΑΕΔ

Τις σχέσεις που πρέπει να διέπουν τους συνιδιοκτήτες Οικισμών που υπάγονται στον πρώην Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ), που μετά την κατάργησή του εντάχθηκε στον ΟΑΕΔ, περιλαμβάνει απόφαση που δημοσιεύθηκε στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ)

Στην απόφαση που ελήφθη από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΕΔ περιλαμβάνεται Γενικός Κανονισμός ο οποίος ρυθμίζει τις σχέσεις μεταξύ των συνιδιοκτητών αναφορικά με τους κοινόχρηστους και τους κοινόκτητους χώρους όλου του οικισμού.

Επίσης, περιλαμβάνεται και ιδιαίτερος κανονισμός ο οποίος ρυθμίζει τις σχέσεις μεταξύ των συνιδιοκτητών των αυτοτελών κτιρίων και των κτιρίων που βρίσκονται σε ένα Οικοδομικό Τετράγωνο (ΟΤ) κάθε οικισμού.

Ο Γενικός Κανονισμός, σύμφωνα με τη συγκεκριμένη απόφαση, είναι δυνατόν να αντικαθίσταται, να τροποποιείται ή να συμπληρώνεται μονομερώς από τον ΟΑΕΔ, χωρίς τη συγκατάθεση των ιδιοκτητών των κατοικιών, ακόμα και μετά την έκδοση των οριστικών τίτλων του οικισμού. Ο ιδιαίτερος κανονισμός όμως είναι δυνατόν αντικαθίσταται, να τροποποιείται ή να συμπληρώνεται μόνο με απόφαση από το 100% της συνιδιοκτησίας εκάστου ΟΤ.

Δείτε εδώ τον κανονισμό

 

Share this article