Κληρώθηκαν 8 σπίτια του ΟΕΚ στη Κατερίνη - συγκίνηση, χαρά για τους τυχερούς

Δάκρυα συγκίνησης και χαράς, χθες το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο του Δ. Κατερίνης, κατά τη διάρκεια της κλήρωσης 8 εργατικών κατοικιών. Σε οχτώ οικογένειες της Κατερίνης,  το «όνειρό» για απόκτηση μιας κατοικίας έγινε πραγματικότητα. Τυχεροί της χθεσινής ημέρας ήταν η κα. Σύλβια Πέρρου, μητέρα 5 παιδιών, η οποία έλαβε το σπίτι χωρίς κλήρωση, λόγω αντικειμενικών κριτηρίων. Ο πρώτος τυχερός ήταν ο Πρόδρομος Χειμώνας και η πολύτεκνη οικογένεια του (4 παιδιά), ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα μόλις ανακοινώθηκε το όνομά του.

Στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου, εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές καθώς στο χώρο βρισκόταν η σύζυγος και τα τέσσερα παιδιά του! Πλέον, αυτή η πολύτεκνη οικογένεια της Κατερίνης απέκτησε το πολυπόθητο όνειρο, την απόκτηση μιας στέγης… Οι υπόλοιποι τυχεροί είναι ο κ. Στέφανος Χασάπης, πατέρας τριών παιδιών, η κα. Ελένη Χότζια, η κα. Γεωργία Μπιχίτ, ο κ. Δημήτρης Μπαλαμπάνης, η κα. Μαρία Σκούμπα και ο κ. Γιάννης Λαζαρίδης.

 

Οι επτά κατοικίες βρίσκονται στο κέντρο της Κατερίνης και η μία στον Μυλαύλακο. Το εμβαδόν τους είναι 75 με 80 τ.μ., σύγχρονης κατασκευής και διαθέτουν όλες τις ανέσεις που χρειάζεται μια οικογένεια τη σημερινή εποχή. Πρόκειται για κατοικίες οι οποίες είχαν αγοραστεί από τον πρώην Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας από ιδιώτες κατασκευαστές, με εξαίρεση μία, που είχε κατασκευαστεί στο πλαίσιο του προγράμματος κατασκευής εργατικών κατοικιών, με σκοπό να τις παραχωρήσει σε δικαιούχους του.



Share this article

ΠΑΝ.ΣΥ.Π.Ο.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΑΕΔ - τ.ΟΕΕ - τ.ΟΕΚ ιδρύθηκε το 2014 μετά από σχεδόν ομόφωνες αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων των Πανελληνίων Συλλόγων Υπαλλήλων των Οργανισμών Εργατικής Εστίας & Κατοικίας.


Πρώτη προτεραιότητα είναι η επανίδρυση των δύο καταργημένων οργανισμών του ΟΕΚ & ΟΕΕ σε έναν ενιαίο Οργανισμό, η επανεκκίνηση των προγραμμάτων στέγασης του ΟΕΚ και μετεργασιακής μέριμνας του ΟΕΕ.