Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του Βρεφονηπιακού Σταθμού Καρδίτσας - Υπογράφτηκε το πρωτόκολλο προσωρινής παραλαβής

Ολοκληρώθηκε χτες, η προσωρινή παραλαβή του Βρεφονηπιακού Σταθμού Καρδίτσας καθώς οι αρμόδιοι Μηχανικοί και ο εργολάβος υπέγραψαν το πρωτόκολλο προσωρινής παραλαβής.

Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός της Καρδίτσας είναι πραγματικά ένα στολίδι για την Καρδίτσα αφού είναι ο πιο υπερσύγχρονος Βρεφονηπιακός Σταθμός που έχει κατασκευαστεί ποτέ μέχρι τώρα στην Ελλάδα.

Οι υπερπλήρεις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων στέγη από χαλκό (όχι κεραμική), επαγγελματικά ψυγεία συντήρησης λαχανικών και κρεάτων, πλυντήρια , στεγνωτήρια ρούχων, ασανσέρ καθώς και ειδική χοάνη η οποία συνδέει τον πρώτο όροφο απευθείας με το υπόγειο όπου βρίσκονται τα πλυντήρια, ασανσέρ τροφίμων, κουζίνες και εστίες οι οποίες λειτουργούν με φυσικό αέριο.

Ο κλιματισμός του Βρεφονηπιακού Σταθμού περιλαμβάνει τόσο την θέρμανση του με φυσικό αέριο όσο και με κλιματιστικά τελευταίας τεχνολογίας ενώ έχουν εγκατασταθεί ακόμη και ηλεκτρικές περσίδες σκίασης.

Καλύπτει όλες τις σύγχρονες ανάγκες των βρεφών και νηπίων με νιπτήρες και μπάνια χαμηλού ύψους.

Η παιδική χαρά πληρεί τις προδιαγραφές ασφαλείας τόσο των ειδικών υλικών των παιχνιδιών όσο και του δαπέδου αλλά και τα συστήματα πυρόσβεσης είναι τα πλέον σύγχρονα.

Θα πρέπει να σημειώσουμε όμως ότι θα πρέπει ο ΟΑΕΔ να μεριμνήσει για την 24ωρη συνεχή φύλαξή του έτσι ώστε μέχρι να ολοκληρωθούν οι προσλήψεις του προσωπικού ο Σταθμός να προστατευτεί από κακόβουλες απόπειρες.

Επίσης θα πρέπει να συντομευτούν οι χρόνοι έτσι ώστε να εξοπλιστεί ο σταθμός με τα απαραίτητα τραπεζάκια, καρεκλίτσες κ.τ.λ από τον ΟΑΕΔ καθώς η τοπική κοινωνία και αρκετές οικογένειες περιμένουν εναγωνίως να ελαφρυνθούν οικονομικά από την πληρωμή των ιδιωτικών σταθμών.

Πατώντας έκθεση εικόνων μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τον σταθμό.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Παν. Συλ. Υπαλ. ΟΑΕΔ-τ.ΟΕΕ-τ.ΟΕΚ

ΛΙΒΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Share this article

ΠΑΝ.ΣΥ.Π.Ο.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΑΕΔ - τ.ΟΕΕ - τ.ΟΕΚ ιδρύθηκε το 2014 μετά από σχεδόν ομόφωνες αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων των Πανελληνίων Συλλόγων Υπαλλήλων των Οργανισμών Εργατικής Εστίας & Κατοικίας.


Πρώτη προτεραιότητα είναι η επανίδρυση των δύο καταργημένων οργανισμών του ΟΕΚ & ΟΕΕ σε έναν ενιαίο Οργανισμό, η επανεκκίνηση των προγραμμάτων στέγασης του ΟΕΚ και μετεργασιακής μέριμνας του ΟΕΕ.