Αναρτήθηκαν ξανά οι πίνακες της Κοινωφελούς Εργασίας για 17 δήμους

Αναρτήθηκαν από τον ΟΑΕΔ, σήμερα οι νέοι προσωρινοί πίνακες επιτυχόντων, επιλαχόντων και αποκλειόμενων για το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας που αφορά 17 δήμους σε όλη τη χώρα

Οι υπηρεσίες του ΟΑΕΔ διόρθωσαν το λάθος που έγινε με τους προηγούμενους πίνακες και αφού κατέβασαν την περασμένη Τετάρτη τους αρχικούς, κατάφεραν μέσα σε 48 ώρες να αναρτήσουν τους νέους, με την ελπίδα ότι θα έχουν εξαλειφθεί τυχόν λάθη.

 

Η διαδικασία υποβολής ενστάσεων θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα, 28 Αυγούστου και θα διαρκέσει μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη.

 

Υπενθυμίζεται ότι σε αυτή τη φάση, το πρόγραμμα περιλαμβάνει την πρόσληψη έως 3.494 ανέργων με όρους πλήρους απασχόλησης, για οκτώ μήνες και σύμφωνα με συγκεκριμένα κριτήρια μοριοδότησης.

25/08/2017 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΕΔΩ

25/08/2017 ΤΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΩΝ ΕΔΩ

Διαβάστε περισσότερα: ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκαν ξανά οι πίνακες της Κοινωφελούς Εργασίας για 17 δήμους - Dikaiologitika News

Share this article

ΠΑΝ.ΣΥ.Π.Ο.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΑΕΔ - τ.ΟΕΕ - τ.ΟΕΚ ιδρύθηκε το 2014 μετά από σχεδόν ομόφωνες αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων των Πανελληνίων Συλλόγων Υπαλλήλων των Οργανισμών Εργατικής Εστίας & Κατοικίας.


Πρώτη προτεραιότητα είναι η επανίδρυση των δύο καταργημένων οργανισμών του ΟΕΚ & ΟΕΕ σε έναν ενιαίο Οργανισμό, η επανεκκίνηση των προγραμμάτων στέγασης του ΟΕΚ και μετεργασιακής μέριμνας του ΟΕΕ.